o zi perfecta cu mine!

Bună! Sunt aici pentru tine. Vreau doar să știi că nu sunt o escortă obișnuită și nu cred că sunt dedicată ție dacă asta cauți. Sunt o fata deosebita care se adreseaza doar domnilor de calitate.
Îmi cenzurez fața din motive personale. Garantez frumusețea unei domnisoare zvelte și elegante.

Ma deplasez in Constanța cat și împrejurimi ( Navodari, Mamaia, Eforie, Techirghiol, Costinești, Neptun, Olimp, Venus, Cap Aurora, Saturn, Jupiter, Mangalia etc.)Ma deplasez la hoteluri, pensiuni, vile, evenimente, la tine acasă chiar și în alte localități / tari. Foarte deschisa la orice… de la BDSM la Threeseome etc.

Video Chat. SMS/ CALL sau Whatsapp.

Sunt o personalitate tânără și veselă, cu o latură aventuroasă serios sexy și curiozitate pentru experiențe noi. Îmi place să cunosc oameni noi, să merg la spectacole și să petrec sau doar să stau și să fac baie și să beau vin. Iubesc muzica și toate celelalte aspecte grozave ale vieții din Constanța. Dacă aveți nevoie de vreun sfat despre lucruri grozave de făcut, îmi cunosc drumul în jurul acestui oraș grozav la fel de bine ca și în dormitor. Silueta mea mică și senzuală îți va atrage atenția, iar ochii mei căprui strălucitori o vor păstra cu siguranță. Perfect pentru oricine îi place o față naturală, sunt grațioasă și elegantă, fără niciun fel de tatuaj. Corpul meu este la fel de flexibil ca imaginația ta. Sunt un mare ascultător, cu mult bun simț și vă pot face să vă simțiți în largul dvs., indiferent dacă vă cunoașteți de la început sau explorați secrete mai profunde. Personalitatea mea dinamică înseamnă că sunt perfectă pentru evenimente de mare profil și sejururi lungi în tot județul Constanța, chiar și în afara acestuia. Îmi place să descopăr locuri noi, iar gama mea de interese și pofta de viață fac din mine un factor important in viata ta. Te sarut

  • blank
  • blank

Ati interceptat cu aceasta dama de companie? Lasati o recenzie! Parerea dvs. conteaza!

Pentru a verifica anuntul raportat, te rugam sa ne oferi o descriere a motivelor pentru care acest anunt nu ar trebui sa apara pe de-companie.

Fara comentarii

Incepe tu o conversatie

Lasa un comentariu

  • (will not be published)